Nova školska godina donijela nam je puuuuno novosti!

Naša matična škola u Pisarovini po prvi put od svog otvorenja radit će u jednoj smjeni. Sva nastava učenika 1. – 8. razreda izvodit će se u jutarnjoj smjeni! To je velika i dugoočekivana promjena, ponajviše za učiteljice razredne nastave, učenike 1. – 4. razreda i njihove roditelje.

Osim što smo školsku godinu započeli u jednoj smjeni, imamo još jednu veliku organizacijsku vijest! Od ove godine roditelji naših najmlađih učenika imaju mogućnost upisati dijete u produženi boravak! Tako će s učiteljicom Milianom Škurla dvadesetak učenika 1., 2. i 3. razreda nakon nastave zajedno provoditi vrijeme, rješavajući školske obveze, družeći se, igrajući se, pjevajući, plešući … Ma, mogu svašta što smisli njihova mašta. Vremena imaju do 17 sati od ponedjeljka do petka. Bit će im veselo i lijepo!

Možemo se pohvaliti i novom pametnom pločom koju nam je donirala Općina Pisarovina. S njom je nastavni proces moderniji, ali i zabavniji. Naravno, bez knjiga se ne može, a i tu je Općina, zajedno sa Zagrebačkom županijom, uskočila u pomoć i osigurala učenicima velik dio udžbenika i radnih bilježnica.

Eh, da, i još nešto..

Nema više skrivanja loših ocjena od roditelja! Znate ono: neću reći za ovu jedinicu svojima doma dok je ne ispravim sljedeći tjedan. Od danas koristimo e-Dnevnik. Sve ocjene i izostanci učenika bit će vidljivi roditeljima putem jedinstvenog korisničkog imena i lozinke ili putem sustava e-Građani.

Toliko za početak.

I, naravno, svim učenicima i roditeljima, a i nama učiteljima, želimo uspješnu školsku 2018./2019. godinu!

[URIS id=2582]