Agencija za odgoj i obrazovanje organizirala je svečanu promociju najboljih i najkvalitetnijih odgojitelja, učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i odgajatelja u zvanje mentora i savjetnika 9. listopada 2018. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. U zvanje učiteljice savjetnice, Agencija za odgoj i obrazovanje u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja, promovirala je i učiteljicu Snježanu Skenderović zaposlenu u OŠ „Vladimir Nazor“ Pisarovina, PŠ Bratina.

Odluke o promociji u zvanje mentora i savjetnika te čestitke najboljima uputili su Jadranka Žarković-Pečenković, ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje, Vesna Bedeković, predsjednica saborskog odbora za obrazovanje, znanost i kulturu te Vlado Prskalo,  pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja Blaženke Divjak.

Uz čestitke na promaknuću, kolegici Snježani, izražavamo zahvalu za predan i odgovoran rad s učenicima kao i za entuzijazam, trud, zalaganje i ljubav kojima svakodnevno pristupa svome poslu već dugi niz godina.

Branka Smolković Cerovski, ravnateljica

[URIS id=2914]