Bliži nam se Božić, završetak 1. polugodišta i dugoočekivani praznici, no još štošta važnoga se događa u ovih nekoliko dana!

Danas smo imali dan ispunjen u cijelosti! Odmah ujutro pripremili smo štandove za Božićni sajam na Trgu Stjepana Radića. Svi učenici razredne nastave pripremali su se danima za ovaj događaj i danas su izložili plodove svoga rada: čestitke, ukrase za bor i dom, glinene zdjelice, male snjegoviće…ma, svašta je tu bilo. I, izgledalo je prekrasno!

Učenici viših razreda ,također, su izložili svoje radove. Oni su prodavali kolače, ukrase za bor od recikliranog i eko materijala, svjećnjake, čestitke, a posebnu su pažnju plijenile jaslice. Na sajmu su sudjelovali učenici s izvannastavnih aktivnosti: Glagoljaši, Etno grupa, Misijska grupa i učenici koji su sudjelovali u radionici izrade kolača.

Topli čaj, koji je učenicima osigurala Općina Pisarovina i TZ Pisarovina, grijao nas je  da nam ne bude prehladno, a bila je tu i velika košara puna slatkiša …. koji su vrlo brzo iz košare nestali.

Oko 11 sati morali smo se vratiti u školu jer smo imali “zakazani dogovor” s Glazbenom školom Jastrebarsko. No, o tome čitajte u sljedećem članku!