Dana 5. ožujka učenici od 5. do 8. razreda OŠ „Vladimir Nazor“ Pisarovina sudjelovali su u Fašniku na Trgu Stjepana Radića u Pisarovini u organizaciji Turističke zajednice Općine Pisarovina predstavljajući svoje maske.

Uz vesele voditelje i rasplesanu publiku učenici su se predstavili igrokazima, recitacijama ili plesom popraćenim glazbom.

Prvo su nastupili učenici 5. a razreda koji su predstavili rukometnu reprezentaciju. Nakon njih na pozornicu su izašli učenici 5. b razreda s igrokazom „Čudovišta“, a potom učenici 5. c razreda s plesom zombija. Učenici 6. a razreda „Pirati s Kupe“ zaokupirali su pažnju svih prisutnih svojim maskama, a ponajviše piratskim brodom kojeg su sami izradili. Igrokazi „Zombi svatovi“ učenika 6.b razreda i „Bakice“ učenika 7. b razreda nasmijali su publiku. 8. a razred, također, se predstavio vlastitim igrokazom „U ljubavi i ratu sve je dopušteno“, a imali su i maske anđela čija su efektna krila sami izradili.

Nakon predstavljanja na pozornici svaki je razred dobio slatki poklon-paket te su se nastavili družiti uz čaj i fritule.

Ida Herak, uč. fizike i informatike

Maškare 5., 6. i 7. razredi