Tijekom školske godine 2018./19. učenik 6. razreda naše škole, OŠ „Vladimir Nazor“ Pisarovina, Jakov Pavek svojim likovnim radovima sudjelovao je u eTwinning projektu Amazing Croatia i edukativnoj igri „Moja Hrvatska“. U svojim radovima pokazao je svu raskoš svog slikarskog talenta – likovnih tehnika i bogatstvo ideja kojima je u svojim radovima prikazao i predstavio ljepote Lijepe nam Naše- hrvatske nacionalne parkove, znamenitosti, gradove, karakteristične biljke i životinje.

No, valja spomenuti da je Jakov dobio i 1. nagradu australskog veleposlanstva za najljepši božićni ukras s motivima Hrvatske i Australije. (australski suvenir boomerang u bojama licitarskog srca: crvene i bijele)

Dolaskom toplih dana i sezone požara sudjelovao je Jakov i na natječaju Zagrebačke županije u odabiru najboljih radova u području vatrogastva, na kojem je, također, stigla nagrada.

Iz svega spomenutog, možemo zaključiti da je pred nama jedno kreativno mlado biće čiju kreativnost ćemo, i trebamo, i dalje podupirati i poticati, a ova izložba u Pisarovini tek je prvi, mali znak koliko se ponosimo njime i njegovim radovima.

S nestrpljenjem čekamo nova stvaralačka djela i nadamo se da će ustrajati u svome radu, nastojanju i naporima.

Izložbu su organizirale učiteljice Maja Knez Vranić i Blanka Špeglić koje su osmislile i vodile eTwinning projekt “Amazing Croatia”.

Zahvaljujemo se zboru “Zvjezdice” i učiteljici Mirjani Štulhofer, TZ Općine Pisarovina i mami Pavek na trudu oko otvorenja izložbe

Danijela Kordić, razrednica

[URIS id=6012]