Dragi učenici i roditelji,

dugo, toplo ljeto je iza nas i vrijeme je za novu školsku godinu. Nadamo se da ste se tijekom praznika dobro, dobro odmorili i zabavili, možda čak i pred kraj ljeta poželjeli svojih školskih klupa. Mi smo spremni i očekujemo vas u ponedjeljak u našoj i vašoj školi!

Zbog epidemiološke situacije koja nas okružuje te zbog očuvanja onog najvrjednijeg što imamo – našeg zdravlja, pridržavat ćemo se nekih novih pravila, a za prvi dan škole ta pravila su:

  • Učenici dolaze u školu prema rasporedu prijevoza (raspored se nalazi u dokumentu ispod teksta). U autobusima svi obavezno nose maske. Na ulazu u školu učenike će dočekati dežurni učitelji. Prilikom ulaska u školsku zgradu dezinficirat će se obuća i ruke. Učenici se preobuvaju u papuče i nakon toga peru ruke. Slijedi odlazak u učionicu prema uputama učitelja bez zadržavanja na hodnicima škole. Svaki učenik/učenica sjeda na mjesto označeno njegovim/njezinim imenom. Učenici prvi dan nastave trebaju ponijeti školsku torbu kako bi mogli preuzeti udžbenike.
  • Prije polaska u školu obavezno je mjerenje temperature. Izmjerena vrijednost zapisuje se u bilježnicu (ili prvi dan na papir) i daje učitelju na uvid.
  • Prvi dan nastave neće biti školske prehrane. Produženi boravak organizira se od drugog dana nastave.

Svi učenici u ponedjeljak imaju sat razrednika na kojem će dobiti upute i obavijesti o daljnjoj organizaciji nastave.

Veselimo se sve vas vidjeti u ponedjeljak! Svima želimo uspješnu novu školsku godinu!

učitelji OŠ „Vladimir Nazor“ Pisarovina

Raspored prijevoza za 1. dan nastave