Državna smotra LiDraNo 2021 ove je godine održana od 19. do 23. travnja online, putem Zoom platforme. Smotra je trajala 3 dana, a naša je škola imala predstavnicu među pojedinačnim scenskim nastupima – Magdalenu Vugrinić iz 4. razreda. Magdalena je svoj glumački talent pokazala pred desetak poznatih hrvatskih glumaca, redatelja, dramskih pedagoga i novinara koji su je pratili iz Zagrebačkog inovacijskog centra, a izvela je adaptaciju epizode dramske serije Gruntovčani. Državna smotra zamišljena je kao predstavljanje najboljih od najboljih – učenika koji su u svojim kategorijama već pobijedili na školskoj, međuopćinskoj i županijskoj razini (dramski, literarni, novinarski izraz). Magdalena je za svoj nastup dobila pohvale i pozitivne kritike, a osobno joj se obratio redatelj Mario Kovač.

Posebno se zahvaljujemo svim članovima obitelji koji su Magdaleni bili potpora i pomoć tijekom izvedbe jer se smotra odvijala za vrijeme Magdalenine samoizolacije. Nastup je u samoizolaciji pratila i mentorica Martina Palčić koja je odabirom ove točke napravila pun pogodak.

Čestitamo objema!!!

Ostala natjecanja i rezultati u šk. god. 2020./2021.

Uspjehe na ovogodišnjim natjecanjima ostvarile su i učenice Sara Turk ostvarenim 6. mjestom na županijskom natjecanju iz biologije te Ema Marković plasmanom na županijsko natjecanje iz njemačkog jezika.

Blanka Špeglić,

školska knjižničarka