Aktivnosti u našim eTwinning projektima naveliko su se zahuktali.

eTwinnventors are on the stage –Nastavili smo istraživati izume I izumitelje. U zajedničkoj e knjizi koja je izrađena u alatu Genially, mi smo istraživali našeg poznatog izumitelja Fausta Vrančića. U Canvi smo pripremili online blagdanske čestitke.

Reading Books is Love – Izrađivali smo logo, zajednički poster i WordArt na temu čitanja. Počeli smo čitati „Malog princa“ i snimili video na hrvatskom i engleskom jeziku koji je kasnije pretvoren u zajednički rad svih škola partnera. Izradili smo kalendar za sljedeću godinu u alatu Canva. U istom alatu izradili smo i novu naslovnicu za našu knjigu.

The Stolen Necklace – U studenom smo odabrali likove za našu zajedničku priču – smiješnog majmunčića I pametnog detektiva. Pisali smo akrostihove, izrađivali WordArt I objedinili radove u zajedničkom kalendaru.U prosincu je bilo vrlo zabavno.Svaki partner je odabrao dvije znamenitosti iz svoje domovine a nakon toga smo istraživali  pojedine znamenitosti naših prijatelja. Mi smo istraživali Assos I Tenedos u Turskoj.

Maja Knez Vranić, učiteljica engleskog jezika