U petak, 17. lipnja 2022. godine obilježili smo Dan škole. Učenici su se zabavili u sportskoj dvorani nizom natjecateljskih igara. U prvom dijelu natjecanja nastupali su učenici razredne nastave, podijeljeni u četiri ekipe. U svakoj ekipi bilo je učenika od 1. do 4. razreda. Snage su bile ravnopravno raspoređene, motivacija je bila visoka. Ekipe su se natjecale u disciplinama: skakanje u vrećama, povlačenje užeta, nošenje krumpira na žlici,  a na kraju je trebalo proći kroz postavljeni poligon. Bilo je uzbudljivo. Natjecatelji su se trudili što više doprinijeti svom timu, a s tribina su navijali stariji učenici.

U drugom dijelu natjecali su se učenici od 5. do 8. razreda. I, oni su prenosili krumpir na žlici i povlačili konop te se natjecali na svom poligonu. Umjesto skakanja u vrećama okušali su se u slobodnim košarkaškim bacanjima te tehniciranju nogometnom loptom. S tribina su za njih navijali mlađi đaci.

U dobrom raspoloženju oko 12 sati završen je sportski Dan škole. Bilo je zabavno, smiješno, napeto, ali i naporno onima koji su bili na terenu.

Draga školo, sretan ti tvoj dan!