Naše učiteljice s ministrom Radovanom Fuchsom

Svjetski dan učitelja obilježava se 5. listopada, a tim povodom Ministarstvo znanosti i obrazovanja nagrađuje najbolje odgojno-obrazovne djelatnike koji kontinuirano unapređuju odgojno-obrazovni sustav u Republici Hrvatskoj.

Najbolje učitelje odabralo je Povjerenstvo na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima.

Ove godine za našu školu Dan učitelja bio je još posebniji jer su se među 513 nagrađenih učitelja za 2021./2022. našle i dvije učiteljice iz naše škole u Pisarovini: Blanka Špeglić, školski knjižničar mentor i Maja Knez Vranić, učitelj mentor engleskog jezika.

Naše učiteljice istaknule su se predavanjima na županijskoj, državnoj i međunarodnoj razini, dijeljenjem primjera dobre prakse, primjenom inovativnih metoda poučavanja, uređivanjem školske mrežne stranice, radom u strukovnim udrugama, koordiniranjem, sudjelovanjem i doprinosom u realizaciji rezultata u međunarodnim projektima, osmišljavanjem i provođenjem istraživanja te radom na unapređenju sustava odgoja i obrazovanja.

Prilikom svečane dodjele nagrada koja se održala se u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, ministar Radovan Fuchs čestitao je svim nagrađenim učiteljima i poželio im uspjeh u daljnjem radu.

Sretni smo i ponosni što su dio našeg tima te učiteljicama u ime škole, ovom prilikom od srca čestitamo i mi!

Jasna Perić, prof.