Polaznici INA-e Foto grupa uspješno su sudjelovali u natječaju OŠ Jože Horvata Kotoriba  „Joža Horvat  – književnik i moreplovac“. Natječaj je obuhvaćao literarne, likovne i fotografske radove, a tema natječaja „Svjetlo“ bila je inspirirana nazivom posljednjeg romana Jože Horvata za mlade „Svjetionik“. Među radovima tridesetak škola sjeverozapadne Hrvatske, fotografija učenika naše škole Nea T. „Sunce se okupalo“ osvojila je treću nagradu, a fotografija učenice Magdalene V. „Svjetla blagdana“ jedna je od ukupno sedam pohvaljenih fotografija.

Neo T.:

Sunce se okupalo

Klikom na poveznicu http://os-jozehorvata-kotoriba.skole.hr/skola/ploca?news_id=1108#mod_news pročitajte članak o svečanoj dodjeli nagrada i pohvala te otvorenju izložbe fotografija u kojem ćete pronaći i poveznicu na virtualnu izložbu fotografija kao i na galeriju fotografija s događaja na kojima se mogu vidjeti i izloženi radovi naših učenika.

Magdalena V.: Svjetla blagdana

Kad smo vidjeli sveukupnu svečanost ovog lijepog događaja, možemo samo reći da nam je još više žao što na njemu nismo uspjeli i fizički sudjelovati, no sretni smo što su poštom stigle lijepe nagrade i priznanja.

Čestitamo nagrađenim i pohvaljenim učenicima, kao i ostalim našim učenicima koji su sa svojim radovima sudjelovali na natječaju.

mentorica: Jasna Perić, prof.