Naši eTwinning projekti polako se privode kraju. Učenici su vrijedno radili i upoznavali nove digitalne alate cijelu godinu. Puno smo toga naučili, upoznali vršnjake iz cijele Europe. Nikome nije bilo lako uz on line nastavu  ali marljivošću, upornošću i dobrom voljom – projekti su puni zanimljivih radova.

U projektu“ L@ngu@ges4@ll „surađivali smo sa školama iz cijele Europe. Puno je zanimljivih radova proizašlo – snimali smo kratke video uratke na jeziku partnerskih škola, izgovarali jezikolomke na materinjem i stranom jeziku, obilježili dan sigurnijeg interneta i eTwinninga. Na kraju projekta zajedničkim snagama partnerskih škola stvoren je zanimljiv rječnik na 13 jezika. Bilo je jako zabavno i zanimljivo surađivati sa ostalim partnerima!

Naš projekt „Amazing Croatia“ također je pri kraju. Škola partner iz Turske marljivo je učila o ljepotama naše Hrvatske. Učenici iz Turske su cijelu godinu radili on line te smo sve materijale prilagodili uvjetima rada. Uspješno su napravili sva 4 zadatka i svaki nam pokazali kratkim videom. Povezali smo se video pozivom i družili  sa turskim prijateljima. Pripremili smo prezentaciju o Plitvičkim jezerima jer im je to bio najdraži naš nacionalni park. Provjerili smo zajedno zadnja dva zadatka i razmijenili iskustva o radu na projektu. U pripremi je završni zajednički projekt – e knjiga sa razglednicama iz naših domovina. Kada bude spreman – rado ćemo je podijeliti sa vama!

Do novih susreta i novih projekata – pozdravljaju vas eTwinneri naše škole!

http://Language similarities

TongueTwisters 

e safety posters 

Maja Knez Vranić, učiteljica EJ